N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Boilies

Wanneer het haak-aas niet wordt opgezogen kun je zelfs met de beste rig geen karper vangen. Goed karperaas van karper-boilies.nl werkt sterk in je voordeel, daar zijn we het wel over eens. Onze boilies zijn het uiteindelijke resultaat van het jaren lang doorontwikkelen van bepaalde recepten. Onze boilies hebben zich door de jaren heen keer op keer weer bewezen wij hebben 100% vertrouwen in ons assortiment aan karper aas/voer. Ons assortiment is uitgebreid met een grote diversiteit aan karper voer van verschillende kleuren, geuren en maten. We beschikken over boilies die perfect zijn om een goede voercampagne mee op te zetten voor een zeer scherpe prijs en kwaliteit verhouding, daarnaast hebben we ook de premium boilies die gemaakt zijn van de beste kwaliteit, om zo snel mogelijk een aanbeet te krijgen. De boilies van karper-boilies.nl gaan jou prachtige vissen opleveren, dat staat vast!

Kies voor kwaliteit, kies voor karper-boilies.nl!

N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Reviews van onze tevreden klanten

Zojuist mijn bestelling van karper-boilies-.nl ontvangen super blij mee! Ik kan echt niet wachten om naar de waterkant te gaan!

Boilies en tijgernoten besteld zien er goed uit. De 2e dag belde de bezorger al aan en kon ik direct
karpers vangen! Fijn dat er zo een uitgebreid assortiment is, ik raad deze producten zeker aan.

Ik heb boilies, tijgernoten, en pop ups besteld! Ziet er allemaal heel goed uit en de killer krill 20mm ruikt zeer goed, ik kan meteen aan de slag met mijn voercampagne!

Uitgebreid assortiment van alles wat bestellen heb veel vertrouwen in jullie voer gekregen, vorige week een 16kg spiegel weten te vangen. Raad jullie zeker aan!