N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Liquid Booster

De meerwaarde van een goede liquid booster zit hem in de toegevoegde stoffen zoals, betaine, aminozuren, vitamines, robin red, boterzuur, citroenzuur en noem het allemaal maar op. De basis siroop en alleen een kleur en flavour zal je weinig extra vis opleveren daar kunnen we eerlijk over zijn. Ons assortiment is heel uitgebreid en helemaal als het gaat over liquid boosters bekijk ons assortiment en kies een van de vele attractieve liquids. wij stoppen onze liquid boosters zo vol mogelijk met de additieven uit de boilies. Zo zijn ze een echte meerwaarde en mogen ze eigenlijk niet ontbreken wanneer je snel een aanbeet wilt forceren zoals bij het instant vissen.
In het water lossen deze stoffen uit de booster veel makkelijker op dan wanneer ze ingesloten zitten in een boilie. Door je boilie te verzadigen (soaken) met deze siroop zorg je dus voor meer en langere attractiviteit in het water. We raden aan om circa 3 dagen te soaken voor het beste resultaat. Langer is ook geen probleem alleen worden je boilies dan wel keihard. Al onze Bait Boosters zijn PVA vriendelijk!

Kies voor kwaliteit, kies voor karper-boilies.nl!

N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Reviews van onze tevreden klanten

Zojuist mijn bestelling van karper-boilies-.nl ontvangen super blij mee! Ik kan echt niet wachten om naar de waterkant te gaan!

Boilies en tijgernoten besteld zien er goed uit. De 2e dag belde de bezorger al aan en kon ik direct
karpers vangen! Fijn dat er zo een uitgebreid assortiment is, ik raad deze producten zeker aan.

Ik heb boilies, tijgernoten, en pop ups besteld! Ziet er allemaal heel goed uit en de killer krill 20mm ruikt zeer goed, ik kan meteen aan de slag met mijn voercampagne!

Uitgebreid assortiment van alles wat bestellen heb veel vertrouwen in jullie voer gekregen, vorige week een 16kg spiegel weten te vangen. Raad jullie zeker aan!