N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Pop ups

Pop Ups zijn razend populair onder karpervissers, maar ook de karpers zijn er gek op. Een pop up is een drijvende boilie. Daardoor beweegt zo’n boilie onder water heel anders dan een zinkende boilie. Het mooie van de pop ups is dat ze dus niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook veel geur los laten. Je wilt ze triggeren om te gaan eten. Om jouw aas wel te pakken. Vooral in moeilijke tijden zoals hete dagen waarbij de vis niet actief op zoek is naar voedsel. Juist op die momenten kan een pop up die voorzien is van alle mogelijke extra’s het verschil maken tussen vangen en blanken daarom wordt er vaak een felle (fluo) kleur aan gegeven en voorzien van een flinke dosis flavour. vandaar ons uitgebreide assortiment van alle maten kleuren en geuren!

Kies voor kwaliteit, kies voor karper-boilies.nl!

N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Reviews van onze tevreden klanten

Zojuist mijn bestelling van karper-boilies-.nl ontvangen super blij mee! Ik kan echt niet wachten om naar de waterkant te gaan!

Boilies en tijgernoten besteld zien er goed uit. De 2e dag belde de bezorger al aan en kon ik direct
karpers vangen! Fijn dat er zo een uitgebreid assortiment is, ik raad deze producten zeker aan.

Ik heb boilies, tijgernoten, en pop ups besteld! Ziet er allemaal heel goed uit en de killer krill 20mm ruikt zeer goed, ik kan meteen aan de slag met mijn voercampagne!

Uitgebreid assortiment van alles wat bestellen heb veel vertrouwen in jullie voer gekregen, vorige week een 16kg spiegel weten te vangen. Raad jullie zeker aan!