N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Tijgernoten & Partikels houdbaar

Karpervissen met tijgernoten van karper-boilies.nl, we beschikken over verschillende soorten maten en vormen van tijgernoten droog en kant en klaar om direct te kunnen karpervissen! Tijgernoten zijn het ideale aas om te voeren en als haak-aas te gebruiken, als er witvis op de stek zit is het een goede keuze om tijgernoten in te zetten de witvis zal de tijgernoot niet pakken waardoor je de karpers meer ruimte geeft om te aasen dus 100% een aanrader . De XXL tijgernoot, de grootste tijgernoot die verkrijgbaar is wordt vaak gebruikt door vissers die met groot haak-aas willen vissen. deze XXL partikel heeft zich zeker bewezen en voor vele mooie karper vangsten gezorgd. Crushed tijgernoten kant en klaar, wat kan ik je nog vertellen over deze perfecte partikel de karpers zijn er dol op, door gecrushde tijgernoten op je stek te voeren zorg je ervoor dat er super veel voedsel deeltjes en olien vrij komen wat heel attractief is en ook nog is heel dressuur doorbrekend, de karper erg lang kan vast houden op de stek wat uiteraard voor meer aanbeten zal zorgen. Zowel de XXL tijgernoten, Crushed tijgernoten, en de mix tijgernoten zijn inzetbaar voor een voercampagne en als haak-aas op elk type water. Met deze hele attractieve tijgernoten kan je met vol vertrouwen op karpers vissen en hopen op een dikke bak!

Kies voor kwaliteit, kies voor karper-boilies.nl!

N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Reviews van onze tevreden klanten

Zojuist mijn bestelling van karper-boilies-.nl ontvangen super blij mee! Ik kan echt niet wachten om naar de waterkant te gaan!

Boilies en tijgernoten besteld zien er goed uit. De 2e dag belde de bezorger al aan en kon ik direct
karpers vangen! Fijn dat er zo een uitgebreid assortiment is, ik raad deze producten zeker aan.

Ik heb boilies, tijgernoten, en pop ups besteld! Ziet er allemaal heel goed uit en de killer krill 20mm ruikt zeer goed, ik kan meteen aan de slag met mijn voercampagne!

Uitgebreid assortiment van alles wat bestellen heb veel vertrouwen in jullie voer gekregen, vorige week een 16kg spiegel weten te vangen. Raad jullie zeker aan!