Veelgestelde vragen

Wellicht hebben we je  vraag al een keer beantwoord. Hieronder vind je de meest gestelde vragen van onze klanten. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@karper-boilies.nl of stuur een WhatApp.

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Het product wordt verzonden naar het door u opgegeven adres. Wanneer u een bestelling plaatst bij Karper-boilies, zal deze doorgaans binnen één tot twee werkdagen geleverd. Het kan eens voorkomen dat de levering iets langer duurt, maar in de meeste gevallen wordt de bestelling sneller geleverd. Wij hebben reeds duizenden pakketten verzonden en we doen er alles aan om er voor te zorgen dat we de producten zo snel mogelijk verzenden en bij u afleveren. Mocht het u toch te lang duren, neem dan even telefonisch of per e-mail contact met ons op.

Hoeveel verzendkosten worden er in rekening gebracht?

De verzendkosten variëren per bestelling en dit wordt altijd duidelijk aangegeven in uw order. Voor Verzendkosten 0-25KG €6,95 of 25-40KG €9,95.

Wie bezorgt mijn bestelling?

Voor al onze zendingen ontvangt u direct een track&trace code per e-mail. Wij versturen 95% van onze pakketten met PostNL. Uw pakket zal op het door u aangegeven adres, drie keer worden aangeboden door PostNL. Mocht u ook de derde keer niet thuis zijn, dan ontvangt u een afhaalbericht. Hiermee kun u zelf uw pakket ophalen bij het dichtstbijzijnde PostNL punt dat vermeld staat op het afhaalbericht. Ook komt het regelmatig voor dat de bezorger ervoor kiest om het pakket bij uw buren af te leveren, wanneer u niet thuis bent. Ook dan ontvangt u uiteraard een briefje in de bus van de bezorger.

Heeft Karper-boilies een fysieke winkel?

Karper-boilies is een webshop en heeft geen fysieke winkel, wel hebben we een bezoekadres bij ons magazijn aan de De nieuwe gouw 25, te Amsterdam kunt u wel op afspraak langs komen en bestellingen ophalen (op afspraak) en retourpakket afgeven, mits hier een briefje met uw naam en ordernummer bijgevoegd is.

kunnen bestelling op locatie afgehaald worden?

Ja dat kan! neem contact op via info@karper-boilies.nl of via de whatsapp knop op de website, zo kunnen wij info geven over de producten, en kan jij de bestelling doorgeven zodat wij zo snel mogelijk jou bestelling kunnen klaar maken. Karper-boilies.nl afhaal locatie zit in Amsterdam.

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem gerust contact met ons op via info@karper-boilies.nl