Over ons

Wij van Karper-boilies.nl zijn gespecialiseerd in karper aas, zoals boilies, pop ups, tijgernoten, liquid boosters, partikels en uiteraard nog veel meer voer soorten.

Heb jij ook zulke vangdrang!? En wil je snel naar de waterkant om de grootste karpers te vangen? Karper-boilies.nl zorgt ervoor dat jou bestelling razend snel bij jou thuis op de mat ligt, zodat jij zo snel mogelijk de lijnen nat kunt maken.

In ons assortiment vind je alleen top producten zodat jij niks tekort komt aan de waterkant. 

Het onstaan van Karper-boilies.nl

Ons bedrijf karper-boilies.nl is opgericht na jaren te hebben gevist op karpers, en uiteraard nog steeds! We willen de karpervisser het beste karper voer/aas aanbieden voor de scherpste prijs en dat doen wij. Na jaren te vissen op karpers zijn we er als karpervissers achter gekomen hoe we ons karper voer het beste kunnen aanbieden aan onze vriend “de karper”. We willen graag onze ervaringen delen via ons blog en uitgebreide assortiment. Hopelijk helpen we je daarmee dat er meer karpers op de mat komen.

Na jaren gebruik te maken van karper voer, testen en experimenteren met verschillende soorten aas en aastechnieken, kwamen wij erachter dat goede kwaliteit karpervoer voor een scherpe prijs bijna niet te vinden is vandaar dat karperboilies.nl daar nu gelukkig verandering in brengt.