N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Partikels droog

Kant en klare partikels zijn ideaal om zo snel mogelijk naar de waterkant te kunnen gaan, Kant en klare partikels: vers en voordelig!. De kant en klare partikels zijn heel lang houdbaar vandaar dat deze veel worden gekocht, en uiteraard zijn de kant en klare partikels een super goede bodem aas om mee te vissen. Wil je het gemak van kant-en-klare partikels zonder zelf te hoeven koken? wij leveren ook een compleet assortiment partikels. Kant en klaar geleverd in potten met een hersluitbaar deksel! Partikels Vanaf nu kun je bij ons terecht voor al je kant en klare partikels, tijgernoten en mixen. Alle partikels zijn voordelig geprijsd en worden met de grootste zorg voor je bereid.

Kies voor kwaliteit, kies voor karper-boilies.nl!

N

Kwaliteit voor een scherpe prijs

N

Gratis verzending vanaf €100

N

Altijd goede service

Reviews van onze tevreden klanten

Zojuist mijn bestelling van karper-boilies-.nl ontvangen super blij mee! Ik kan echt niet wachten om naar de waterkant te gaan!

Boilies en tijgernoten besteld zien er goed uit. De 2e dag belde de bezorger al aan en kon ik direct
karpers vangen! Fijn dat er zo een uitgebreid assortiment is, ik raad deze producten zeker aan.

Ik heb boilies, tijgernoten, en pop ups besteld! Ziet er allemaal heel goed uit en de killer krill 20mm ruikt zeer goed, ik kan meteen aan de slag met mijn voercampagne!

Uitgebreid assortiment van alles wat bestellen heb veel vertrouwen in jullie voer gekregen, vorige week een 16kg spiegel weten te vangen. Raad jullie zeker aan!